Vakantiehuis Dochamps-3

Omgeving Durbuy en La Roche-en-Ardenne

Vakantiehuis Dochamps-3

Omgeving Durbuy en La Roche-en-Ardenne


VAKANTIEHUIS DOCHAMPS-3B/C - 19-24 personen


Vakantiehuis Dochamps-3b en -3c/doch03, Ardennen

Dit vakantiehuis - ooit een hoeve en daarom getooid met de naam La Ferme - bestaat uit een basisruimte plus een deel dat afhankelijk van de groepsomvang is bij te huren. Het basisdeel (op de hoofdsite deel A en B genoemd) is royaal geschikt voor 19 personen, een bij te huren deel (C) biedt extra slaapruimte voor 5 personen. De gemeenschappelijke ruimte biedt plaats aan 24 personen.

Er is WIFI aanwezig en voorts zijn er twee sauna-cabines en een stoomcabine. En bijzonder: dit huis beschikt over een eigen oplaadvoorziening. U gebruikt uw eigen laadpas om de autoaccu op te laden.

Voor alle duidelijkheid: dit vakantiehuis wordt nooit meer dan aan één gezelschap tegelijkertijd verhuurd. Een eventueel niet gehuurd deel (u huurt dan alleen de basisruimte) wordt dus nooit in dezelfde periode aan derden verhuurd.
Tot slot, er zijn maatregelen getroffen voor verbeterde toegankelijkheid en comfort van rolstoelhouders.


Ga naar Boeken

KORTE BESCHRIJVING

  • Deze voor de streek zo authentieke hoeve met natuurstenen muren werd omgebouwd tot een prachtige vakantiewoning en is ideaal voor gezinnen met kinderen, voor een familie-reünie of voor groepen tot 24 personen. Bij 20-23 personen heeft u het voordeel om als apart gezin (of Opa en Oma?) in alle rust te beschikken over een eigen ruimte inclusief keuken. Het staat in Dochamps in de provincie Luxemburg.
  • Meenemen van huisdieren is in overleg toegestaan. En dan, een voordeeltje: de zomerperiode geldt als middenseizoen!
  • Ter voorkoming van misverstanden: welke deel u ook huurt, u bent altijd de enige huurder van dit vakantiehuis. Een niet gehuurd extra deel wordt dus nooit tegelijkertijd aan derden verhuurd.
  • Afstandsindicatie: Utrecht-Dochamps 271 km.

Dit vakantiehuis is te huren in twee varianten:

  • 9 slaapkamers en een gemeenschappelijke ruimte waar u gezellig als groep kunt samenzitten en die voorzien is van een eigen keuken. Verder 3 badkamers. Dit wordt hier Dochamps-3b genoemd.
  • of idem uitgebreid met een woonkamer, 2 slaapkamers en nóg een badkamer, alles op de 1e etage. Daarmee huurt u het hele huis: Dochamps-3c.


Meteen BOEKEN of stuur een VRAAG OF OPMERKING


Ga naar Paginatop

ONZE VAKANTIEHUIZEN

U kunt bij ons terecht voor de volgende huizen

tarieven

stenen huis 4p.
vanaf € week
chalet 6p.
vanaf € week
stenen huis 6-8p.
vanaf € week
oud boerderij 12p.
vanaf € lang weekend
oud boerderij 19-24p.
vanaf € lang weekend
oud boerderij 24p.
vanaf € lang weekend.


Terug naar homepage

 v. 29-09-2022